Desene Ed, Edd si Eddy in romana (FILMUL)

Publicat în 08/01/2017

Desene Ed, Edd si Eddy in romana (FILMUL)

Aceste desene Ed, Edd si Eddy in romana au avut premiera in anul 1999 pe canalul de desene Cartoon Network. Seria Ed, Edd si Eddy este alcatuita din 6 sezoane care cuprind un total de 134 de episoade. Desenele Ed, Edd si Eddy fac parte din categoriile Desene Vechi si Desene Comedie.

ED, EDD SI EDDY – MARELE SHOW (ED, EDD SI EDDY FILMUL)

Ed, Edd si Eddy fost prima data difuzat pe Cartoon Network la data de 4 ianuarie 1999. Serialul aduce aminte de desenele animate create intre anii ’40 și ’70. Actiunea se petrece in jurul a trei adolescenti, cunoscuti ca „Ezi”, care locuiesc intr-o suburbie. Condusa neoficial de Eddy, gasca incearca sa obtina prin diverse metode bani de la copiii din vecini, cu care sa cumpere sfarma-falci, dar, de cele mai multe ori, acestia esueaza.

Vizionează Desene Ed, Edd si Eddy in romana (FILMUL) online gratuit dublat în limba română pe www.desenedublate.ro, sursa ta de desene animate online gratis în limba română. Aici poți găsi foarte multe episoade din , , online gratis ce te așteaptă să le vizualizezi cu doar câteva click-uri!
Desene Ed, Edd si Eddy in romana (FILMUL) reprezintă doar o mică parte din colecția noastră de desene!